Menu
Gildia Pióra na Patronite

melancholia nocy

gdy dzień zmęczony ustępuje miejsca nocy
do serca zakrada się melancholia
pod powiekami chmurzy się i burzy niebo

a okna uśpione

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    9 June 2015, 14:00

    Dziękuje.
    Miłego dzisiaj:)

  • słoneczniki

    8 June 2015, 22:07

    Piękny opis wielu wieczorów

  • 8 June 2015, 21:08

    Spokojnej nocy. Pozdrawiam.

  • motylek96

    8 June 2015, 20:53

    Dziękuje bardzo:)
    Spokojnej nocy.

  • 8 June 2015, 20:46

    Witam.
    W tak krótkim tekście trzy razy powtarza się wyraz "nocy".
    W wyrazie "zmęczony" brakuje "ę".

  • krysta

    8 June 2015, 20:42

    prawdziwie i pięknie o melancholii
    pozdrawiam Ewo