Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kilka słów do spełnienia...

gdy cisza
tęsknotą na ustach osiada
lubię nadawać miękkość twoim słowom
by każdą szczelinę ciała wypełniły

i lubię jak tętnią w tańcu pragnień
gdy baraszkujesz we mnie
łaknąc promieni słońca na mojej szyi

i choć czasem
ze zdziwienia przecieram oczy
zakamarki duszy melancholią ścielę

by nie zabrakło słów do spełnienia nocy

przecież najpiękniej…
- w twoich ramionach dnieję

21 287 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • anna kowalczyk

    24 February 2013, 19:57

    hmmmm....

    :):):)

  • Adamo85

    21 February 2013, 22:30

    Każdy wers drży tu spełnieniem ;)) Piękny wiersz, ulegam czarowi ;))

    Pozdrawiam serdecznie Gracjoo ;))

  • Buksal

    17 February 2013, 23:07

    Rozmarzyć się można, piękny :)

  • motylek96

    17 February 2013, 19:04

    jestes jedyna tutaj, ktora pisze tak delikatnie, subtelnie... tak bardzo kobieco

  • Gaia

    17 February 2013, 18:54

    Lubię takie plastry miodu. Są jak balsam :)
    A może jestem już Kubusiem Puchatkiem, tylko o tym nie wiem?
    ;)

  • EmilG

    17 February 2013, 18:24

    przecież najpiękniej…
    - w twoich ramionach dnieję

    aż poczułem ten blask dnia - piękny wiersz ;)

    pozdrawiam ;)