Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapał.Ka

gdybyś tylko obiecał
że nie spłoniesz

z tych kilku drzazg
które pozostawiłeś
po sobie

mogłabym znów
rozniecić ogień

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących