Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Gdybyś... "

Gdybyś...tylko kochał mnie
Radowałoby się serce me
Nie chcę więcej - nie...
Podaruj mi swoje serce
Podziel swój smutek na pół
Przecież - chyba jesteś Mój?
Gdybyś...tylko zrobić to mógł
Objąć czule moje troski
Zmazać grymas strasznie ostry
Poszybować w przestworzach
Później spadać do ciepłego morza
Napisać wiersz dedykowany
Gdybyś...tylko mógł to zrobić Kochany
Gwiazdy błyszczące w Twoich oczach
Kolejny dzień trwam dla Ciebie...
Gdybyś zapomniał...może tego nie wiesz
...

20.02.2021
22:53

281 734 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!