Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdybyś tu była, przyssałbym się do Ciebie
I nie puścił, nie puścił już za nic w świecie.
Bo się niezmiernie stęskniłem właśnie za Tobą
I teraz mnie już tylko ta tęsknota gniecie.

4189 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!