Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pieprz na stole = pieprz w łóżku

gdyby spróbował pójść dalej
i zaczął kluczyć w pogodach
może podałabym więcej

i odważnie karmił sobą
z dłoni bym oblizała
kobiece nieufności
zamieniając w euforię

podniebienie doświadcza
rozbudzając pragnienia
targa uśpione zmysły

jeszcze nie stygnie
pomięte prześcieradło
z apetytem na jutro

https://www.youtube.com/watch?v=xgIFXoLiqsQ

z oczyma dziecka
brodząc w dorosłości

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    20 February 2015, 23:46

    Miło :)

  • ewelli

    20 February 2015, 09:20

    Apetyczny ....

  • Malusia_035

    20 February 2015, 09:13

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • Iکқяa

    20 February 2015, 08:42

    świetne Papużko, pozdrawiam :)

  • scorpion

    19 February 2015, 16:47

    Hehe... :) Pikantnie