Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kontrola...

Gdybyś kulał
na jedno kolano
a z twarzy
zionęłaby rozpacz

Nie scałowałabym
Twoich słonych łez
lecz porwę w objęcia
gdzie stoczysz walkę

Za potrzebą kontroli
swoich emocji
a odnalezieniem
w przyjacielu wsparcia...

Przyjacielowi...

5.11.2018

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!