Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Gdybyś tylko chciał..~~


Gdybyś tylko chciał..
Uwiodłabym cię mym kuszeniem
Szepcząc cichutko piękne słowa
Spełniła każde twe marzenie

Gdybyś tylko chciał...
Na ustach dałabym ci słodycz
Zaprowadziła do bram raju
Tam pozwoliła siebie zdobyć

Gdybyś tylko chciał...
Zwiewnie przed tobą bym tańczyła
W sukience bliskiej memu ciału
Która by z mgły utkana była

Gdybyś tylko chciał...
Do moich marzeń bym zabrała
Mostem pożądań ..szczęść krainą
Może bym nawet pokochała

Gdybyś tylko chciał..
Lecz ty wciąż milczysz jak zaklęty
Niczego nie chcesz..nic nie pragniesz
Mój książę z pięknej bajki wzięty.

109 500 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących