Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

***
gdy pójdziesz kamienistą drogą
- skaleczysz stopy

gdy pójdziesz drogą piaszczystą
- wiatr w oczy piaskiem ci sypnie

gdy pójdziesz drogą usłaną różami
- nie unikniesz kolców

gdy pójdziesz leśną dróżką
- tajemnice natury odkryjesz

ot, to tylko życie

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!