Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Gdybyś mogła mi to ofiarować
Na przekór logice, świadomie
Zatapiając się w spojrzeniu
Gdybyś mogła - powiedz
Miłość czy pożądanie nas zmienia
W unicestwiające się stworzenia

15 622 wyświetlenia
137 tekstów
21 obserwujących