Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tobie

gdybym umiała mówić,
powiedziałabym Ci, że...
gdybym umiała z Tobą rozmawiać,
między nami może zaistniałby dialog
gdybym potrafiła patrzeć,
zatonęłabym w Twoich oczach na pewno
ale jestem niemową
zapomniałam smaku słów serdecznych
kiedyś oślepłam i wciąż nie dostrzegam

31 301 wyświetleń
315 tekstów
37 obserwujących
  • AMA

    30 January 2019, 21:09

    dziękuję, również pozdrawiam : )

  • kati75

    27 January 2019, 09:18

    ładne wyznanie pozdrawiam :-)

  • AMA

    27 January 2019, 08:42

    taa;) dzięki, pozdrawiam : )

  • 26 January 2019, 01:46

    Bardzo ładne.
    Kobieta - niemowa jest marzeniem niejednego mężczyzny. ;)
    Dobranoc :))