Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drobne różnice

Gdybym tylko mogła ukryć w swoich oczach,
Ten blask przywołujący spojrzenie,
Ogromne źrenice zdradzające pragnienia,
Gdybym tylko mogła ukryć w swych ustach,
Słowa bezwstydnie wypowiedziane,
Westchnienia uniesień wyczekiwanych,
Wargi pożądliwie przygryzane,
Gdybym tylko mogła ukryć w swych dłoniach
Dotyk prowokująco delikatny,
Gesty pikantnie okazywane,
Byłabym aniołem wdzięcznie stąpającym po danej mi ziemi,
Nie oszukując się - szczerze,
kochani...
Nie móc, a nie chcieć różnicą w tym zdaniu
Diablicą być muszę ukrytą,
Nieobyczajnie kłamiąc najdroższych.

5676 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • 6 January 2018, 11:34

    Fajne. :))