Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Gdybym mogła
rozmienić się na drobne
rozsypałabym ci się
byś mógł
nosić mnie
ze sobą
we włosach

serce bije mi
tobą
krew płynie
tobą
oczy patrzą
tobą
mózg myśli
tobą
bez ciebie

wypływasz mi
ustami
wwiercasz się
w słowa spod
długopisów

wszystko boli mnie
tobą

4846 wyświetleń
120 tekstów
43 obserwujących
  • czarna mamba

    2 September 2012, 10:18

    pieknie opisane:)

  • słoneczniki

    1 September 2012, 23:43

    Podpisuje się pod poprzedniczką - robi wrażenie.

    wypływasz mi
    ustami
    wwiercasz się
    w słowa spod
    długopisów

    Słowa pisane emocjami...

  • Gaia

    1 September 2012, 21:57

    Pamiętam ten wiersz. Zrobił na mnie duże wrażenie. Teraz nie mniejsze :)

  • Sheldonia

    29 August 2012, 13:12

    Wiersz wcześniej został umieszczony w jednym z moich opowiadań.