Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda serca.

Gdybym miał wyobrazić sobie
Jakie może być
Najdoskonalsze piękno
Które przenika do duszy
Ciesząc serce
Sprawiając że każdy dzień
Będzie czymś wyjątkowym
To wyobraziłbym sobie ciebie
Gdyż nic tobie
Równać się nie może
A nawet gdybym chciał
To byłoby ciężko
Ponieważ kocham cię

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!