Menu
Gildia Pióra na Patronite

twoje i moje

Gdybym miał dar
i posiadał wiedzę, .
bez Twojej aprobaty
byłbym niczym.
Nawet gdybym sięgał niebios
, czy wpadł w szaleństwa wir
nic bym nie zyskał.
bez twoich myśli
utkanych niczym miłosny kobierzec.
One nie znają zła
nie ustają w dostrzeganiu dobra,
z aureolą piękna
szukają swego miejsca.
Myśl Twa jest naszym lasem,
prawdą o duszach,
zastygłym czasem
w tylko znanych nam latach..
Myśli Twe nie znają gniewu
kiedy podglądam
Cię w kąpieli ,
również nie boją się plotki
przybranej złości woalem.
Ty i myśli to list o miłości
po latach
znaleziony w butelce ...

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!