Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Gdybym cię nie znał nie pragnął
Nie drżały by dłonie wilgotne
I usta by nie szukały
Oparcia u twoich ust
Serce spokojniej by uderzało
Żadnych zawrotów głowy
Spokój
O krew tak nie szumi
Nie pulsuje w skroniach
I tylko szczęście
Jego bym nie znał
Gdybym tęsknić za tobą nie mógł

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących