Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybym...

gdybym była taka mała
do kieszonki się schowała
gdybym była taka tyci
nosił byś mnie w kieszeni

gdybym była Calineczką
schowałabym się za pazuchą
gdybym była taka mała
nie byłabym w domu sama

gdybym była taka mała
do czapki się schowała
gdybym była taka mała
wszędzie bym się zmieściła

gdybym była taka tyci
miałbyś w zasięgu ręki
czapką niewidką
gdybym była taka...🌷

92 603 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!