Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wena

Gdyby wena nutami ubrana
gwiazdy jednym palcem
na góry olimpu przeniosła.
Zaznała by z wszędu
garści liter ktrórych
o poświatę tornado
aurę ciała toczyły
Pani myśli występku
z...wietrznym piórem
dłonie ściska
głęboki oddech wzniecając

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!