Menu
Gildia Pióra na Patronite

popatrz

gdyby to zrozumieć
liść nie spadałby z drzewa na ziemię
a wata cukrowa i balony
byłyby na co dzień

więc obudź się i włóż
tipsy, stringi
i róż

42 384 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • Azja

    21 March 2010, 15:52

    taa, stringi wrzynające się w tyłek

    plus