Menu
Gildia Pióra na Patronite

ehh..

Gdyby tak wszystkie myśli zebrać w całość.
Gdyby tak rozjaśnić umysł, orzeźwić ciało.
Gdyby tak rano się przebudzić jak niemowlę małe.
Gdyby tak świat ujrzeć oczami niewinnymi.
Gdyby tak nie znać uczucia porażki i rozczarowania.
Gdyby tak się nie stresować, nie zaznawać lęków.
Gdyby tak przestać gdybać, a to się wszystko stało.
Byłoby pięk.. i gdybasz dalej..

103 921 wyświetleń
1596 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!