Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja dusza cd.

Gdyby sumienie nie było leniwe
i częściej dbało o duszy szaty,
życie wytwornym balem by było,
a człowiek w cnoty bogaty.

57 028 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
  • finezja

    13 October 2020, 19:58

    Mądre. Pozdrawiam

  • Joan40

    13 October 2020, 18:46

    Piękne