Menu
Gildia Pióra na Patronite

Światło

Gdyby opadły łuski z moich oczu,
ujrzałabym blask,

gdyby moje oczy były jak okna...,
otworzyłabym je,
światło wdarłoby sie do mojej duszy.

Chce patrzeć na to, co rozświetli ciemnosć...

11 896 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!