Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa kółka

Gdyby nie one
Nie wiedzialabym co to życie
Sprawiają uśmiech na twarzy
I nie wiem cóż sie wydarzy...

Wiatr otula mnie zimnem
Lecz one mnie grzeją ...
Dojadę tam gdzie chcę
Ze złudną nadzieją

Na wolność bez granic
Na dobra początek
W swej samotności
To dobry wątek...

1205 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!