Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzydła nadziei

Gdyby nie nadzieja , nas by tu nie było......
Gdyby nie nadzieja , nie walczyłby świat.....

Kiedy jej zabraknie to koniec będzie nasz.......
Nadzieja nie umiera , choć wmówić nam to chcą......

Nawet jeśli jej czasem nie masz , ona czeka.......
Czeka na to , aż wezwie ją ktoś........

Nadziei nie możesz pochować......
Musisz pozwolić jej żyć , jeśli umrze jak mówią.......

Nie zostanie nam już nic......
Zawisną czarne chmury , zły czas ogarnie nas......

Więc ludzie podnieśmy czoła do góry .....
NADZIEJA USKRZYDLI NAS.......

40 345 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!