Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdyby nasze życie trwało tylko sekundę,
Gdyby godziny, dni i miesiące nie miałyby znaczenia.

Gdybyśmy wybory musieli podejmować natychmiast,
Gdyby każdy oddech miał dla nas znaczenie.

Bo czy nasze życie,
Nie jest sekundą w wieczności?

5592 wyświetlenia
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!