Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żalu Narodzenie

Gdyby można napisać dziś do Ciebie długi list
Że śnieg pada,
deszcz
I ja padam też..
I że z ostatnich naszych świąt zapach choinki wciąż się w mej głowie nie ulotnił
Pachnie tak samo intensywnie jak wtedy gdy ją przyniosłeś
Lampki nie świecą od tamtej pory
W pokoju nie grzeje piecyk
Nie oglądam w tv Kevina
To wszystko niczyja jest wina..

I tylko kurz pod starym dywanem przypomina mi o tym że WTEDY było kompletnie

Dziś proszę, przeczytaj mój list
Różnią nas tylko przestrzenie świetlne
Łączy? To co zawsze - wszystko, oprócz tego że Cię nie ma tam gdzie chcę byś był zawsze..

[*] Tacie

1350 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • kukaczka

    22 December 2021, 08:02

    ..symfonia emocji zagrała w mojej duszy, przepleciona tęsknotą za ostatnim pocałunkiem i dotykiem..
    mojego taty..