Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do pana, który zwykł mnie pytać: „Z kim pani flirtuje?”

Gdyby mnie częściej pan widywał,
To wszystko widziałby pan jaśniej,
I może wreszcie by pan spostrzegł,
Że z nikim innym - z panem właśnie.

1938

921 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!