Menu
Gildia Pióra na Patronite

MichaeLove

Gdy zaglądam wewnątrz siebie ...
tam jest zawsze tylko ciemność.
W lustrze w swoje oczy patrząc,
twarzą w twarz mrok staje ze mną.

Strach już umarł w moim sercu,
zapomniałem kiedy nawet ...
Nie wiem kim właściwie jestem,
ale dowiem się niebawem.

Jedno to, co wiem na pewno ...
wiem, że w mroku serce płonie ...
świeci światłem przeznaczenia
i należy tylko do Niej.

Jest szkarłatne i prawdziwe
i widoczne tylko dla niej ...
będzie świecić jeszcze mocniej
kiedy znowu się spotkamy.

4 Michaelowa

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    25 March 2018, 20:54

    Najpierw ja Cb ;*

  • Michaelowa

    25 March 2018, 20:51

    Zjem Cię ze szczęścia ;*