Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdyby tak...

Gdy zabraknie Ci słów, nie mów nic, po prostu patrz mi w oczy.
Gdy nie wiesz już co zrobić, nie rób nic, po prostu potrzymaj mnie za rękę.
Gdy nie wiesz gdzie pójść, nie idź nigdzie, usiać ze mną i zostań.
Gdy nie wiesz gdzie Twoje serce, nie szukaj go daleko, zajrzyj w moje.
Gdy nie wiesz jaka będzie przyszłość, nie zastanawiaj się nad tym, żyj chwilą.
Gdy nie wiesz nic…
Po prostu kochaj mnie!
Proszę, kochaj mnie…

4152 wyświetlenia
37 tekstów
5 obserwujących
  • marka

    13 July 2010, 22:11

    Poruszające pierwsze zdanie.
    Ja jakoś nie potrafię rozmawiać.
    Fajny, cały ciekawy i życia tyle w nim.
    Taka herbata mocna z cytryną.
    Pozdrawiam

  • Venice

    13 July 2010, 19:04

    piękne...;)