Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Gdy "

Gdy za oknem wieje
Marzną nasi Przyjaciele
Dywany latające się stają
Dzieci radosną minę mają

Takie cuda się zdarzają...
Ludzie cieplej się ubierają
Jesienne kalosze zakładają
I radośnie się uśmiechają

Gdy deszcz siąpi spokojnie
W umyśle wyciszy wojnę
Słychać jak trawa śpiewa
I o czym myślą drzewa

Gdy deszcz leje jak z cebra
Tego możesz być pewien/ pewna
Wszystko przeminie tak jak ta chwila
Za chwilę słońce i tęcza...

Tego możesz być pewien / pewna
Marzenie Twoje pewnie się spełnia
Myśl dobrze gdy o coś prosisz...
By rozczarowań ze sobą nie nosić

25.10.2021
Zainspirowana Twoim " Deszczem "
11:12

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących