Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wehikuł czasu

GDY …
wzięłam pierwsza garść tabletek, wpadając w uzależnienie.
matka po raz pierwszy wymierzyła cios w moją twarz.
prawdopodobieństwo że wyląduję na ulicy bez dachu nad głową.
żyletki przytulały się w me dłonie, próbując otulić fioletowe żyły.
popijając tabletki alkoholem, strzykawka łagodziła wspomnienia.

Jeśli mogłabym cofnąć się w czasie tylko raz
wróciła bym do tego dnia

GDY...
Ty odszedłeś,
by chodź raz móc Cię przytulić.

5

9853 wyświetlenia
98 tekstów
9 obserwujących
  • giulietka

    24 August 2012, 15:27

    Tego bólu nie da się przełknąć, ani zapić, czy zatopić... przez niego trzeba przejść, choć z tej drogi nie wraca się już nigdy takim samym, to można wyjść zwycięsko...