Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy wydaje się ,że już wszystko zatarte,
że ślad wspomnień zasnuty jest mgłą,
wystarczy szept jeden...a nagle
serce uderzać zaczyna jak dzwon.

Uczucia przez wicher szarpane są a
struna bólu i żalu przestaje już drgać,
jak smyczkiem uwalniasz melodię miłości,
jak w bęben uderzasz, łamiąc zawiści kości.

*Powróciłeś...w głowie zawrócłeś...nadzieję dałeś,
ale czy na długo zostałeś ?
Tego się nie dowiemy, póki nie dożyjemy.

:)

Mam jednak nadzieję ,że dużo jeszcze razem przetrwamy :D

5621 wyświetleń
96 tekstów
6 obserwujących
  • Motylica

    12 January 2011, 20:03

    Piękny :D