Menu
Gildia Pióra na Patronite

Godność kobiety

Gdy wszystko jest dobrze
To dobrze
Pieniądze męskie ramię
Sklepy i opanowane rządze
To jest dobrze
Lecz zdarza się czasem
Ostatnio nie rzadko
Że traci coś z życia
Lub wpada w pułapkę
Własnej słabości
Wówczas ugina
I godności pozbywa

76 460 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!