Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mentalność ludzka

Gdy wszyscy wokół płaczą, co zrobisz?
Gdy wszyscy się skarżą, jak postąpisz?
Wysłuchasz.
Problem jest tylko jeden,
Kto wysłucha Ciebie?

904 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    7 September 2014, 19:56

    Dobre