Menu
Gildia Pióra na Patronite

ogrody

gdy wiosna chiała przekwitnąć
wzmógł się czas i zakręcił
wszystkimi furtkami

pokrzyżowali nam plany
na złość
my z przeszłości

ziemska kula
niczym serce dzwonka
na uchylonych drzwiach
nim zadrży
do oczu napływa słodycz

nadeszły pączki

30 299 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!