Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen inny niż zwykle

gdy widzisz w snach
to co ja
masz dreszcz

jak śmierć tuli się
do ukochanych
znacząc ich
czoła kredą
to już nie chcesz
więcej spać

dziwne uczucie tak z boku stać
znając miejsce i czas

lecz zasłona powiek przysłania
miarowo swój czas
a zegar tka minuty
nieubłaganie

trud słów daremny
nikt nie uwierzy
milkniesz
i masz nadzieję
że był to zły sen
zamknięty w tobie
i nie ten czas...

https://www.youtube.com/watch?v=5k_pyJEzrWM&feature=emb_title

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!