Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiadoma

Gdy widzę jego uśmiech to zmywa ze mnie wszystko.

Gdy czuję jego dotyk to jak nadzieja na "lepsze jutro".

Gdy widzę jak spogląda w ścianę, czas staje w miejscu lecz czeka na mnie.

Czy życie bez niego miałoby sens.?
Czy życie z nim byłoby po kres.?

Jedno pytanie za drugim się ciągnie.
Czy kiedyś dostanę na któreś odpowiedź.?

5664 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!