Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wierzę aniołom w niebieskich sukienkach

Gdy w moim sercu zagości kobieta
będę jak wniebowzięty

Będę ją kochał, szanował dla niej gotował

Ona z grzesznika uczyni mnie
świętym

25 641 wyświetleń
160 tekstów
53 obserwujących