Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza trwa ale na szczęście jestes Ty

Gdy w głowie burza trwa
I cały świat sprzeciwia się przeciw Tobie
Zawsze możesz liczyć na moją miłość
Która stara się wypełniać każdy Twój dzień

Ciemność jest sroga i zła
A ja trzymam Twą rękę więc nie martw się
Nie wiem czy w życiu będzie lepiej
Ale z Tobą przez życie - to jest właśnie to!

Jestem głodny Twoich ust
Śmieje się na samą myśl
Że obok jesteś Ty
Odkrywając Ciebie część po części

Kolory świata znów mają blask
Spójrz tylko na biegu czas
I nie miej złudzeń, że każda z chwil
Będzie naszym spełnieniem.

Nigdy Cie nie puszczę nawet gdy tak zimno
Nawet gdy będę chory to odnajdę Ciebie
Iść z Tobą przez każdy krok
Niczego nie przestrzegać patrzeć jak żyjemy Ty i ja.

Nawet gdyby padał deszcz którego tak nie lubisz
Ja Ci podam parasol aby ochronić Twoja twarz
Nie mogę się napatrzeć jaki od Ciebie bije blask
Powiedz tylko słowo a odnajdziesz mnie w snach.

5468 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący