Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy uwodzisz
moje wargi
błądzę zalotnie
w twoich oczach
idealna niedoskonałość
nabrzmiewa dotykiem
cisza

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • PetroBlues

    18 July 2014, 19:42

    błądzisz zalotnie
    po moich ustach
    uwodzących twoje wargi
    nabrzmiała niedoskonałość
    rozpala dotykiem

    Taki mi się mini erotyk nasunął, heh:)

  • Iکқяa

    17 July 2014, 18:38

    pięknie...:)