Menu
Gildia Pióra na Patronite

ona

gdy troski odchodzą,
same wspaniałe chwile
przeżywam,
nagle spokój ducha
przerywam
bo pojawia się

ona

i wszystko jak domek z kart
niszczy się,
rujnuje
chociaż to widzę
nic już nie
uratuję
bo nic już nie czuję

ona
wspomnienia bolesne
przywołuje,
wyrzuty sumienia
bezpodstawne,
bezpodstawnie wywołuje

znika od razu cała magia
znika chwila wymarzona

bo pojawiła się pamięć

pojawiła się

ona

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
  • Janya

    6 January 2014, 11:06

    ładny:)