Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Tęsknota"

Gdy tak siedzę w pokoju sama.
W ciszy, w ciemnościach
Pochłonięta w zadumie.
Po policzku płynie łza.
Myśli kłębią się w głowie.
Wspominam.
O tym co było.
Czego już nie ma.
O tym co się zaczęło.
Co się skończyło?
Choć minęło …
Chce wciąż pamiętać.
Nie chce zapomnieć.
O dobrych i złych chwilach.
Bo były Tylko moje.
O osobach.
Które były dla mnie ważne.
Choć ich już nie ma.
W mym sercu zostaną na zawsze.
Bo to właśnie …
Tęsknota za Wami, za Tobą ..ogarnia me serce!!!

15 965 wyświetleń
67 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!