Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy szósty grzech
rządzi moim światem
za trzydzieści srebrników
spokoju sumienia
sprzedaję sny niewyśnione
cóż … zmrożonym kwiatom
lament już nie pomoże

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!