Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ulotne

Gdy słońce wstawało wcześnie
i kładło się późno.
Żar z nieba próbował
nas znużyć na próżno.
Nurkowaliśmy w jeziorze
mając w poważaniu
całą resztę tego dziwnego świata.
Piłam lemoniadę z lodem i miętą. -
Takie ostatnie wspomnienie lata.

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!