Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przestroga

Gdy sierpniowymi nocami
Zawładną spadające
Gwiazdy
I roziskrzą niebo błyskami
Jak fajerwerki
Noc sylwestrową
Nie wypowiadaj żadnych
Życzeń!
Po co się mają spalić
Jak kosmiczne okruchy
W swej drodze do
Nicości...

18 841 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
  • solange1969

    15 August 2021, 09:59

    cudeńko,zgadzam się w pełni :)