Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzenia

Gdy się nasze spojrzenia spotykają,
czuję jakbym była zalana jakąś niewidzialną falą.
Moje policzki nagle stają się czerwone,
a motyle w brzuchu latają jak szalone.
Wtedy unoszę się nad wszystko
i myśle co by było gdybyś był blisko.
Zawstydzona głowę obracam
lecz i tak to wszystko powraca.

2670 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!