Menu
Gildia Pióra na Patronite

cmentarz codziennych dni

gdy ścieżkę życia
tworzą złamane słowa
odchodzimy z niekochania

skrywamy cienie
w workach pod oczami

wypełzają w schyłku dnia

wiatr wydaje ostatnie tchnienie

rozebrane z miłości serce

http://youtu.be/RdC7ZjosrPo

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Malusia_035

    7 August 2020, 09:44

    Wzruszający wiersz Motylku :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)

  • motylek96

    7 August 2020, 09:23

    Dzień dobry bardzo, dziekuje🙂
    Słonecznego dnia.

  • kati75

    7 August 2020, 08:27

    Pięknie a utwór muzyczny dopełnia całość 🙂🌞🌷