Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pęd czasu

Gdy rok stary wolnym krokiem
zmierza ku końcowi
Nowy wkłada szybko-biegi
i trzyma się drogi
W planach ma niemało pracy
przez miesięcy kilka
Dla niego to całe życie
dla człowieka - chwilka
Nie spostrzeże się nim przyjdzie
już i jego kres
No cóż począć, takie życie,
takie właśnie jest.

6020 wyświetleń
80 tekstów
0 obserwujących
  • M.M.

    29 December 2017, 15:32

    Może być i tak.

  • 28 December 2017, 20:04

    Czy czs popędu?