Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Jesienny powrót

Teksty z obrazami - Jesienny powrót - sprajtka
Jesienny powrót - sprajtka

Gdy przychodzi jesień
czuję że wracam do domu
rodzi się we mnie natchnienie
wraz ze spadającym liściem
podnoszę głowę na drzewa
tak podobne do mnie
tańczące w rytm powiewu wiatru
rozpościeram ręce chcąc zgarnąć siebie
tak kasztaNową
skrzypiącą otwartością na życie

276 120 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    2 October 2020, 16:56

    Cudnie

  • sprajtka

    1 October 2020, 13:54

    Dziękuję za wyróżnienie, tym bardziej, że nie jestem godna zmuchiwać "pył" z Waszych wierszy:)

  • Cris

    1 October 2020, 10:06

    Podoba mi się ta kasztaNOWA
    :)