Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy potok słów
przecina ciszę
w pulsującym strachu
kurczowo trzymam ziarenko
siebie
czernią źrenic
dotykam rzeczywistości
zachłystując się
bezradnością...

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!